До кбв

 До КБВ

В твоїх долонях з ароматом квітня:
тремтіння вітру порухи хрипкі
крізь пальці просковзнуть, і у суцвітті
яровим сонцем зблудяться.

І на вустах із присмаком жалоби
слова застиглі листям проросли.
Знов марні балачки. Чекати спробуй
Мовчи…і я мовчати буду…

Злітає ляпасом пекучим нова мрія.
І знову вітру порухи хрипкі:
і тільки тиша, …обіцянки завіяв
і знову тільки ти, лиш я і ти.

 


Рецензии