Такая любовь

Нежнее неба.
Теплее солнца.
Нужнее хлеба.
Отважней горца.
Добрее Девы.
И чище снега.
Первее Евы.
Громадней века.
Резвей газели.
Роднее дома.
Дружней артели.
И крепче рома.
Быстрее ветра.
Дороже злата.
Природней кедра.
Секретней клада.
Надежней брата.
И слаще мёда.
Пестрее сада.
Лечебней йода.

(04.11.06г)


Рецензии