Шалом, Шарон, шалом! Ukrainian version

Шалом, Шарон, шалом!
Я не знаю з чого розпочати.
З того, що чомусь не разом.
З того, що втомилась чекати.

З того, що без Вас не жила
Ні року. Ні дня. Ні хвилини.
З того, що без Вас я сама.
І вже не лишається сили.

З того, що молю за Вас Бога.
І він-таки дасть нам цей шанс.
Бо велике кохання так довго
Терпляче чекало на нас.


Рецензии