Тихо...
Свіченням жовтим і теплим
Котилися зірки
Висіли
Зачепившись гачками за небо
Каталися З гори
Діти
А зірки - з неба
І прямо в руки
Падали, падали
І вислизали
Залишивши щастя
Летіли далі...
Тихо...
Свидетельство о публикации №106110601028
зiрки сяяли
але менi легше
не стало
:)
Триливи 14.11.2006 11:45 Заявить о нарушении