Saint December

I am runing from my lair,
Please, raise me from my tears somewhere,
Yes, i am stil alive
Yes, maybe i'll survive
i am opressing pain in my heart
tonight i have been torn to parts
now i am siting and looking at the fragments of broken glass,
This used to be my soul
Suffocation drags me low
Just smell of cigaretts i feel
Heal me, sombody, heal!
"If you die,i'll die too", remember?
Please fortune, heal my wounds and bring me back to that december


Рецензии