Ну что?

Ну що, ми в Європі, чи ні?
Он, бачиш, не гаснуть вогні
В приміщенні нашої Ради,
То, певно, пани депутати
Все радяться, як нам бути:
В Європу, чи далі піти?
Он, Буш, із матрацом зірковим,
Запрошує стати нас новим
В Америці з Грузієй штатом!
А може, ми вступимо в НАТО?
Ми тільки що вийшли з Кучми,
Як радять нам нові куми:
Ідіть до Америки, друзі,
А сам себе гладить по пузі,
Яке він від'їв на казенних харчах.
Лишень від роботи би він не зачах.
Проте, нам усі зрозуміло,
Що наша безпека керується вміло.
Міністри за нас вболівають,
І вищу освіту якось здобувають.
Та, друзі, я щиро вам скажу:
Не треба ділить Україну на нашу
І вашу. Хай ті, хто пішов від Русі,
Ми будемо жити у мирі усі.


Рецензии