Хеллоуiн

...Вiдьми-дiвчата...
...розплетенi коси...
...одрiзанi пальцi...
...а зло ходить босим...
...повiшенi дiти...
...розрiзанi вени...
...нема куди бiгти...
...що зло зробить з мене?..
...розiп’ятi хлопцiі...
...розiрванi очi...
...зло стане володарем...
...темноi ночi...
...непрощенi души...
...блукають дахами...
...ну що страшно дуже...
...iснувати страхами?..
...присмак ножа...
...по ту сторону стiн...
...це свято зла...
…I це Хеллоуiн...


Рецензии