Смертi восени

і в останніх осінніх листочках
і у крові замерзших ланів
сліз краплинки по-трішки, по-трошки
топлять Землю в пітьмі почуттів

Сонце, сховане в вирі емоцій,
більш ніколи не прийде на наш
небосхил. кажуть, буцім-то
вже добіг до кінця часу стаж
світ зомлів
***

зима...скоро...вітер...
завіє у душах без дна і кінця.
занедбані квіти,
до смерті прожите, розбите життя...


Рецензии
верь - весна будет! - и в душе твоей!
счастья тебе!!!

Криспи   07.11.2006 13:47     Заявить о нарушении