Калина

Калина –
То є Україна!
То символ країни в віках
Калина
Від батька до сина
Лиш крові сліди на руках
У тих, хто країну цю гнобить,
Хто лихо для неї лиш робить.
Калина –
То є Україна!
То наша Велика Країна!
А гроші украв він для сина,
Який закордоном навчається,
І сюди, авжеж, не збирається,
Бо батько вже вкрав всьо, що міг
І сам вже збивається з ніг,
Щоб теж закордон утекти,
І разом щасливо там жити!
А ми залишаємся тут,
Де наші калини ростуть!
На нашій Славетній Вкраїні,
І оду співаєм Калині!
Калина –
То є Україна!


Рецензии
А мені здається, що якраз навпаки, люди їдуть закордон.щоб заробити грошей на навчання своїх дітей.
P.S. Щось не замітно,що ви так багато пишете українською мовою,що закликаєте авторів до себе на сторінку :)

Левицкая Марьяна   22.10.2008 12:26     Заявить о нарушении