Ми з тобою сьогодни не разом
Ми з тобою самі по собі.
Я, напевно, всим серцем в Черкасах.
Ну а ти, безперечно, в Дніпрі.
Ми зустрінемось в Києві якось.
Зробим вигляд, що зовсім чужі.
Як набридло від всього ховатись.
І робити усе навпаки...
Свидетельство о публикации №106110200777