Я тяжко хвора. Безнадийно

Я тяжко хвора. Безнадійно.
Невиліковно це. І назавжди.
Я іноді буваю агресивна.
А іноді - тихіша за води.

Мені не допоможуть вже і ліки.
А хочеться всього лише спокОю.
Мені не треба інші чоловІки,
Бо я хворію тільки-но тобою.


Рецензии