Як пахне небом на даху...

...Як пахне небом
на даху,
...Осiннiм вiтром
десь зi сходу
...Та перехрестям
на шляху
...До глибини сердець
народу...
...Як пахне небо
почуттями...
...Спокуси...
заздрощiв...
...мовчання...
приречених
...На все життя
страждати
...Вiд того кохання,
що не повинно
...Бути стислим,
захованим у глибинi,
...Бо там йому
занадто тiсно...
...Я вiдпущу
на самотi...
...На висотi...
я завжди мрiю
...Пiрнути
у парфуми неба,
...Так пахне
сповнена надii
Моя душа...
...давно без тебе...


Рецензии