Naked
As myself
To drink my tea,
To watch the sky
I like be naked
It's so free
To sing my song,
To get so high
I like be naked
Natural as
The deepest things,
The strongest feels
I like be naked
What for dress?
It's so like wings,
Like shininess star
I like be naked
So relax
To think about
All life's way
I like be naked
Like confess
With all but one
And life is game
I like be naked
What is next?
Almost adult
But youngest soul
I like be naked
Save my rest
And let me go -
I’ll find my role.
Написано: 20 октября 2006г
Свидетельство о публикации №106102600763
Марат Шхалахов 29.10.2006 22:02 Заявить о нарушении
: )
А что касается самого стиха - то даже не знаю.. писала на одном дыхании..))
имела ввиду расслабленное состояние покоя, необременённости, возврата к природе что-ли... )) как тела, так и души))
Анна Плетикова 02.11.2006 20:44 Заявить о нарушении