У кожного из нас свое життя

У кожного із нас своє життя.
Свої надії, мрії, сподівання.
Ось тільки не буває вороття
Туди, де всі зусилля марні.

І ми пішли - та зачинились брами.
Ніхто із нас ні слова не сказав.
Я кохала тебе до нестями.
Як ніколи ніхто не кохав.


Рецензии