Засмучени очи
В них стільки журби.
І кожної ночі
Самотньо тобі.
Ми мрієш про волю,
А грати - твій дім.
Живеш у полоні.
Нема більше сил.
Не хочеш коритись -
Удар за ударом.
Ти тигр чи тигриця.
Не в цьому же справа.
Ти горда тварина.
Ти варта пошани.
Жорстока людина
За це покарає.
Чому в цьому світі
Усе навпаки?
І кожної миті
Все важче іти.
Свидетельство о публикации №106102400915