Кожен ранок ти встаешь

Кожен ранок ти встаєшь
І чомусь потрібно жити.
Де ніщо не має меж,
Як ніщо не вічне в світі.

Маєш мрії недосяжні.
Хочеш бути, ким не є.
Навкруги такі всі важні,
Як до діла не дійте.

А ти йдеш назустріч долі,
Міцно стиснув кулаки.
Та чомусь болить у скронях
Від глухої самоти.


Рецензии