Need You

Don’t leave me alone,
Don’t think I am strong.
Don’t think I can stand
Without your hand.
 
Don’t think I am hard,
Don’t say life is blood,
Don’t say black is white,
Don’t think you are right

Don’t say I am cool
Oh, please, don’t be fool.
Keep out of your mind.
I’m tender, I’m kind
I’m frail, I’m weak.
Don’t make me so bleak!

Warm me in your arms
When something bad comes.
You should understand
I need love and friend.


Рецензии
В друге и подруге и любви нуждаются многие, плохо быть одному.

Благодарю, отличные, наверно стихи, только увы, этот странный язык для меня пока не понятен.

Джа Ка   23.11.2006 12:09     Заявить о нарушении