Мое життя не варте бильш ничого
Моє життя - уламки почуттів.
Немає сенсу починати знову,
Бо зараз знудить від нікчемних слів.
Я свою душу тобі відкривала.
Я своє серце тобі віддала.
Але мабуть цього було замало -
Єдиною у світі тобі я не була.
Свидетельство о публикации №106101800776