Чорний... рожевий... Емо любов

Чорний...рожевий...
чорний...рожевий...
Невже все на свiтi
у цих кольорах?
Чому мокрi очi
Та усмiх миттeвий,
А кров все тече
по холодних руках?
Кохання...кохання...
i ще раз кохання...
Ножем вбитий ангел
не мрiяв про це...
Чи варте того,
щоби бути останнiм?
Чорний...рожевий...
хто вигадав це?


Рецензии
Мне нравится, интересно, с слегка уловимым смыслом.

Татьяна Лукафейник   21.10.2006 10:40     Заявить о нарушении
да...эмо любовь...это сложно...

Майк Вазовски   23.10.2006 21:21   Заявить о нарушении