По кому так плаче ображений ангел?

Додому
Я бiльше не повернусь...
По кому
Так плаче ображений ангел?
У злому
Коханнi сьогодні втоплюсь...
I втома
Чекати на свiтло не прагне..
Порада
Вбиває моi логотипи...
Не рада
Що знаю страждання i бiль...
Заради
Секунд люди будуть любити...
Заради
Тебе я живу до цих пiр...


Рецензии