Життя втрачае колiр

Я вiдлiтаю
в небо...
Мiж нами лише
мить,
Лиш мить...
i я у тебе...
Для цього
варто жити...
Навколо
стiльки свiтла,
щоб заслiпити
втому...
Я чую
подих вiтру
iз ароматом
рому...
Стибок...
Я буду знову
Казати
Тiльки правду...
Життя
Втрачаe колiр,
Але
То буде завтра...


Рецензии