Я краще, що було за все твое життя

Я краще, що було за все твоє життя.
Але ти йди. Спіши до неї знову.
Бо не вона ж шукала забуття,
Коли без тебе жити я не мала змоги.

Ти краще, що було за все моє життя.
І я іду. Назустріч. Не до тебе.
Не він кохання звів у небуття,
Коли в тобі була моя потреба.

Ніколи не буває щасливою людина,
Коли з ним просинається всього лише рослина.


Рецензии