Занадто пiзно...
Сльози знову
Убийте у мені сліди любові
Слiв
Досить слiв
Моiх слiз ти зовсiм не хотiв...
Але занадто пiзно
Пiзно...
Я помираю...
Пiзно...
Я вiдчуваю,
Як покидаю цей темний свiт...
Очi
Ображенi очi
Останнiй я залишаю ночi
Тихо
Навколо так тихо
Невже вiд мене не лишилось крихти?
Але занадто пiзно
Пiзно...
Я помираю...
Пiзно...
Я відчуваю,
Як покидаю цей темний свiт...
Свидетельство о публикации №106101202407