Па шчырай памяцi няумелага кахання
Па вераценнай плынi бацькаускай зямлi
Прыстасавана сэрца каб не хвалявацца
Каб не пусцiць унутр здрады цi хлуснi
Яно усе ведае, яно не памылiцца
Яно дакладнеi усiх, але не мае зрок
Каб не згубiць яго патрэбна тваё серца
Праз ноч на досвiтак зрабiць супольны крок
Написано в 0:15, 10.10.2006
Свидетельство о публикации №106101000574