4 ever
love is never gone
love is never own
love is ever one
love is never lies
love is never cries
love is never dies
love is ever rise
love is never line
love is never dime
love is never straight
love is never hate
love is never fate
love is never fear
love is ever near
love is ever fair
love is ever truth
love is fresh air
for spirit's breath
love is ever what
love is whatever
you want it be…
forever
Свидетельство о публикации №106100700232
That's opinion of MINE
And if foxies wanna yelp
That's their matter
For them, medicine "unhelp"
Съргъй Писатель-И-Поэт 12.10.2011 19:18 Заявить о нарушении