Ти робиш боляче мен

Ти робиш боляче мені
ти не підозрюєш, а робиш…
в моїх очах самотні дні…
ти біль для мене, милий, створиш…

не хочу спати… їсти… йти…
нікого бачити не хочу…
ти подзвони, або піди…
ти можеш зараз, проти ночі…

мені подобалося все…
глибокі очі і вуста…
та виром вітру нас несе
туди де казка ця пуста…

зникає все с перед очей…
лишається лиш тінь кохання…
я пам’ятаю світ ночей
можливо це було востаннє…


Рецензии