Я в сердце поражен любовью

Я в сердце поражен любовью,
Мой гений плачет и скорбит,
Я в сердце поражен любовью,
И скоро буду я убит.
Your magic eyes are very gorgeous
And I’m going slightly mad
Your magic eyes are very gorgeous
That’s why I’m writing about that
Haahava hazot oreget
Ani roze stam neshika
Haahava hazot oreget
Oreget lev ve neshama
И я хочу побыть с тобою,
Хочу с тобою жизнь прожить,
И я хочу побыть с тобою,
Хотя хочу тебя забыть.
And while I’m sitting here without you
My heart and soul will cry and scream
And while I’m sitting here without you
I will be crazy on my dream
Ve beyadaim ein li coah
Ve ani lo yahol lazet
Ve beyadaim ein li coah
And I’m going slightly mad


Рецензии