do it yourself

don’t be common
don’t be famous
don’t be commie
don’t be fascist

don’t be sure
don’t be wrong
don’t be poor
don’t be strong

don’t be silent
don’t be loud
don’t be violent
don’t be bound

don’t be fool
don’t be rich
don’t be proper
don’t be bitch

don’t be curious
don’t be ignorant
don’t be furious
don’t be indifferent

don’t be tired
don’t be slave
don’t be fired
don’t be safe

don’t be… don’t be…
don’t listen to me!
just be yourself and free!
just be! Real!


Рецензии