americannibalism
legitimate fascism
personality vandalism
world’s cretinism
world-known bushism
americannibalism
dictated globalism
economicannibalism
universal militarism
world’s colonialism
world-known bushism
americannibalism
don’t bear it! don’t bear it!
i think that i’m going mad!
stop it! stop it! stop it!
i don’t think that only i can stand!
prevent it! prevent it! prevent it!
i wish people could understand!
reform it! reform it! reform it!
we should begin with Our land!
Свидетельство о публикации №106093000076