Так швидко плинуть життя роки

Так швидко плинуть життя роки.
Їх зупинити - зусилля марні.
І з кожним роком все важче йти.
А досі не щастить в коханні.

Так складно вірність собі зберегти,
Де випробовують і спокушають всюди.
Тобі ніхто не хоче помогти,
Бо навкруги - уже не люди.

Тварини - ті і те добріші,
Бо не пирнуть тобі ножем у спину.
Скажіть мені, чому так вийшло -
Нас Бог напризволяще кинув.


Рецензии