Didvyris

Visu zmonijos praeitis -
Pavadinta istorija.
Dabartinis gyvenimas,
I ateiti greitai joja.

Atversk istorijos lapus,
Ten proteviu gyvenimas.
Jeigu vлjas is ten papus,
Atnes tш zmoniш svajones.

Atversk lapа ir paskaityk.
Perskaites, gali suprasti:
Prasau, tu ant manes nepyk,
Kad laime atnes “didvyris”.

Toks zmogus ir dabar salia.
Jis garsus ir skleidюia gandus,
Kviecia kurti savo banda
Ir kartu pasiekti dangш.

Jeigu tau kas nors pasakys,
Pirmyn, lipk kitiem per galvа.
Neskubek, jis is praeities,
Kviecia taves i suns gaujа.

Septynis kartus pomatuok
Ir tada priimk sprendima.
Tai - ne isakymas, galvok,
Tu kuri sau pats likimа.


Рецензии