нехватает..
Скучаю по тебе-это не просто слова
Скучаю по тебе-это не отрезок времени
Это - сейчас завтра и всегда
Missing u is not game to geme to play
missing u is not just a word to say
missing u doesn't start in april and end in may
Missing u is today tomorrow and everyday
Свидетельство о публикации №106092702068