Голод

Тобі не знайоме це життя
Ти просто не хочеш нічого робити
Закриваєш очі на це каяття
Бо кожному потрібно колись відпочити

Твої друзі не пам’ятають тебе
Бо ти для них вже давно пішов
Але колись тобі усе одно
Захочеться, і не тільки поїсти

Вона каже що кохає тебе
А ніччю тихо про себе сміється
Та ти сліпо віриш в її Love
Але, не давай їй свого серця

Голодна тварина сидить у тобі
І ти не зможеш її накормити
Забудь про все і живи уві сні
Поки не захочеться комусь й тебе з’їсти


Рецензии
другу строфу, як на мене, треба виправляти у плані ритму. а в цілому - гарно.

Ликантра   22.07.2011 20:02     Заявить о нарушении