Демон сну

Лягає ніч на город тіней
І починається невілля
Кайдани скине він, єдиний
Покаже він свої уміння

Птахи й тварини вже накриті
Тінями цього павутиння
Дітей немає вже на світі
Таке у демона уміння

Зла не буває в чистоті
І грань добра не розлічинна
Та він все плете свої тіні
Вмирає все у павутинні

Спаси їх Боже, захисти
Бо повмирають уві сні
Ті діти сонця, всі твої
Кого я втратив у житті


Рецензии