The Last

В останнє бачу твої очі,
Твої долоні зігріваю.
І ці останні теплі ночі,
З тобою разом я долаю.

В останнє чую голос твій,
В твоїх обіймах утопаю.
На пам’ять поцілунок цій,
У своїм серці залишаю.

В останнє тебе відчуваю,
Усе читаю по твоїм очам.
Ні, не кажи, я сам все знаю.
Заради твого щастя все віддам.

В останнє поцілую ніжно,
Залишив почуття вогню.
Не розумію я так вийшло,
Що всеодно тебе люблю.

/26.09.2006/


Рецензии