Зрадливе кохання розкраило серце

Зрадливе кохання розкраїло серце.
На дві половинки - з тобою та без.
Без тебе - сумує. З тобою - сміється.
Взаємність не падає просто з небес.

Розбитого серця мені не зібрати.
З'єднати невзмозі його навіть ти.
Потрібно було лише міцно обняти -
І я б залишилась з тобой назавжди.


Рецензии