Zodis

Gyvenimas baisus -
Nieko nera svento.
Mes zudome vaikus,
Slepiam savo veida.

Zmogus turi galia,
Kad laisvai gyventi.
Ji myntyje, sventa,
Galios vardas - zodis.

Kaip motina gera,
Visus pakviesk vaikus,
Pranesk - karam gana,
Uztenka tu kapu.

Vaiku daina skambes,
Kada busime kartu.
Viespats akis atvers,
Parodis mums takus.


Рецензии