Малюнкам паустаеш у марах

Малюнкам паўстаеш у марах,
Твой легкі стан, нібы анёл,
А вочы: Прыпяць, Нёман, Шчара –
Увесь блакіт тваіх азёр.

Твая ўсмешка як вяселка,
Што ўзнікае за дажджм.
Твае ўсе мары – гэта зоркі,
Што незгасальным жгуць агнём.

Ты ў душы маей як сонца,
А можа, нават, і ярчэй...
Радзіма! Тво палёт бясконцы,
Бо ў сэрцы назаўжды ў мяне!
25.02.2006


Рецензии