Шукач

****
Люди завжди шукачі
Кожен по-різному правду шукає.
Люди завжди глядачі,
Зі сторони кожен іншого споглядає.
Люди іноді й крадії,
Щастя іншого вкрасти бажають,
Люди іноді й сліпці,
Свого щастя, на жаль, не помічають.
Люди, чому колись ви глухі?
До молитов і благань собі рівних.
Люди! Буваєте і німі,
В час, коли неправда очевидна.
Люди іноді й лгуни,
Все на користь собі і не нудить?
Люди іноді й собі вороги,
Почекайте, хіба це все люди?
*****


Рецензии