Лелеки

******
Над річкою летять лелеки.
Їх ціла зграєчка летить.
Уздовж ріки шелестять смереки,
А вітер поле ворушить.
Верба вклонилася донизу.
Вона як дівчинка-красуня,
вона чекає, що голубка сиза
до неї зазирне і поцілує.
Шепоче вітер, дерева коливає,
Турботливі його ручата повітряві.
Природа-матінка про всі билинки дбає,
Поля й луги – її волосся кучеряве.
Годує всіх землиця, природа – її мати.
Вона красива й добра, треба пам’ятати.
Її потрібно берегти, щоб крізь росли смереки
І щоб завжди кружляли над обрієм лелеки.
******


Рецензии