Crawl Away

Crawl, cruel-cry, friend.
Crawl, cruel-cry, ain’t dead yet.
Cut eyes on the own eyebrows.
Truth of the up turn knife became undone.
Where you’ll go next?
Scum born streets - pleasure for the raw meat.
Crawl, cruel-cry, clown.
Crawl, cruel-cry, ain’t gonna follow shadow.
Slam onto the break wall;
Love good meal but forgot how to swallow it.
Smell so reach that pull guts out-in.
Dear... there is no place to spit, get real.
Crawl, cruel-cry, cornered.
Crawl, cruel-cry, ain’t cowered,
... ain’t god
just keep on crawling
keep up
get smart
crawl away
don’t stop...



February 8, 1997
wrt: Andrey Prudnikov


Рецензии
Здравствуйте ,Андрей.Очень понравились ваши стихи.Я ищу тексты для своей группы,играющей музыку,близкую к альтернативе.Вам не было бы интересно с нами посотрудничать ? Mylana_net@mail.ru ICQ 272 882 808

Милана Фарери   19.09.2006 01:38     Заявить о нарушении