Я пишаюсь тобой, Украина!
І безмежно та щиро люблю.
Ти у світі для мене єдина.
Я всю ніжність тобі віддаю.
Ти, неначе дитина мала, -
Безкорислива, навіть наївна.
Наче жінка – вродлива, добра.
І як чоловік – дуже сильна.
Як мати, піклуєшся нами.
Як батько, навчаєш життю.
І з гордістю, стоячи під прапорами,
Я Бога за тебе молю.
Свидетельство о публикации №106091601064