Сон
І уві сні твої вуста я цілувала.
Ти ніжно обійняв мене за плечі,
В ту мить нам не потрібні стали речі.
Жадано пестив все жіноче тіло,
Яке від пристрасті вогнем уже горіло.
Нам трави, шовковисті, ковдрой стали,
А на світанку солов’ї нам щебетали.
Прокинулась. І в грудях защеміло.
Де любий мій? Куди це все поділось?
02.08.06.
Свидетельство о публикации №106091500785