I can t forget...

I can't forget
I can't remember
My heart is bat
Its beat is tender

I want wake up
From longest dream
I cry "Shut up!"
To you, to me

I weep again
And I can't stop
My endltss pain
Flow drop by drop

My eyes lost light
My soul lost love
But I'm all right
And fly like dove

5.09.2005


Рецензии