Розсiкаючи хвилi

Коли почнеться знов день вчорашній,
Коли в коханні не буде фальші,
Коли на серці знов стане ліпше,
Тоді я кину писати вірші!
**********************************

Я бачила дівчину
Всю у шрамах,
Вона кохала,
Чинила жертву

Богу! А може тобі!
Ти був її Богом!
Скажи їй "люблю",
Подаруй їй змогу
Назвати тебе
Її Богом!

Вона вже була у пеклі,
Її губи кров`ю запекли.
Але її віра не зникла,
Хоч тіло до болі звикло!

Її серце любові спрагле...

Дозволь їй відчути дотик!
Чи дай скуштувати на смак!
Скажи їй "кохай мене так",
Для неї це буде знак!
І духом святим - твій подих!

****************************
Ти чув її храму дзвін?
Для неї ти Він.
Ти зрозумієш все потім!
Ти станеш нарешті живим!

* під враженням від "Розсікаючи хвилі" Ларса фон Трієра


Рецензии