Ця хвора нiч без Тебе, без тепла...
I, якщо справдиться пророцтво до свiтанку,
Я не побачу неба цього ранку...
Чому так боляче вiд колотого скла?
Чому так тихо? чи мої слова
Знiмiли враз, як не розкрились крила?
Скажи менi,скажи,що я летiла...
Я цим польотом дихала й жила...
Свидетельство о публикации №106090602597