Зав яжи менi очi, поховай мене в темрявi

Зав`яжи менi очi,поховай мене в темрявi...
Хай обiрветься подих...Божевiльнi,неспевненi

Полишу Тобi спогади...Може й було зависоко,
Тiльки сльози мої не вiд вiтру повисохли...

Не вiд Бога менi мої крила дiсталися,
I не з ним мої очi сльозами прощалися...

Я Тобi полишу мої сльози,що висохли,
Сивi крила,що завжди лiтали зависоко...

Рани, що не лiкуються...
Речi,що не пакуються...
Образ,що не стeрається...
Грiх,який не карається...


Рецензии
:-)Я рада,что Вы появились на стихире.
Удачи Вам и вдохновения .

Елена Степная   06.09.2006 23:11     Заявить о нарушении