Любов у кожного своя
Комусь вона читає вірші
Для кого кращі, іншим гірші
Буває й гальма до нуля
Колись вона стріляє в спину,
А іншим разом б'є в обличчя
Тобі погано, іншим личить
А хтось тікає без зупину
Любов у різні ігри грає
Комусь вона дарує квіти
А іншим пише заповіти
Мовчить колись і промовляє
Вона ховається, шукає
Заходить іноді без стуку
Дає тобі сторонню руку
І раптом світло вимикає
І кожному своя любов
Така з якою прикрі жарти
Така, якої кожен вартий
Що вибухає знов і знов
Свидетельство о публикации №106090401637