Не хочу

я не хочу дивтись і бачити
я не хочу слухати й чути
по життю я втомилась ***чити,
 згорну йобані крила, щоб міцно поснути...

я хворію життям без упину,
кожен день, кожну в добі годину,
і ніщо не влікує хворобу...
Лише куля смачна у центрі холодного лоба.


Рецензии