Сьогодн

Сьогодні сонце ріже скло на клапті,
Танцює променем по бруду на вікні.
Чого життя чуже для когось варте,
Якщо знецінене своє...
Ми не вертаємось, нажаль або на радість,
Нема шляхів, немає вороття
Німі слова застигли в льоду краплях,
І в кризі віддзеркалилась душа...
І в глибі мармуру чиясь застигла хтивість
В папері шматтях стихли чиїсь слова
Сьогодні знову заболить, що загоїлось,
Бо біль моя завжди жива...
І танець променя скінчиться так раптово...
Фатальним стане крок з вікна у темну глиб
Життя позбутись легко і гріховно
А в небутті ніщо вже не болить...


Рецензии